Română English
 
 
SUPORT CLIENTI
TEL: +40.730.411.277
        +40.786.950.250
Produsele noastre
Produsele noastre
NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL

Politica de Confidențialitate

Home » Suport clienti » Politica de Confidențialitate
 

S.C. Servi Therm Sat SRL se angajează să vă protejeze confidențialitatea în conformitate cu legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Numărul 506/2004 și Legea 677/2001, cu completările și modificările ulterioare. Pe site-ul www.servitherm.ro, în funcție de acțiunile desfășurate, este posibil să vă solicităm furnizarea diverselor informații cu caracter personal. În timpul vizitării site-ului nostru, numai datele statistice despre accesul acestei pagini, fără referințe peronale concrete, vor fi colectate și salvate. 

 

Orice informație furnizată de către dumneavostră, va fi înregistrată precum consințământul dvs. pentru prelucrarea datelor personale de către Servi Therm în conformitate cu scopurile menționate mai jos. Astfel, scopul prelucrării datelor dvs. va fi: 

 

  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing
  • pentru oferirea serviciilor solicitate de către dumneavostră 
  • pentru confirmarea serviciilor pe care le-ati solicitat sau comandat în sistemul on-line și pentru furnizarea informațiilor suplimentare vizavi de acestea
  • în cazul aplicării pentru unul dintre posturile disponibile, echipa de HR vă va accesa datele, pentru a face parte ulterior din echipa Servi Therm 

 

Servi Therm nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele dumneavostră, cu excepția în care legislația impune sau în cazul în care acest lucru este necesar în vederea protejării drepturilor sau a proprietății. Securitatea datelor colectate este ridicată, utilizându-se metode și tehnologii avansate pentru protejarea acestora, deși comunicarea prin e-mail poate prezenta vulnerabilități de securitate, acestea (e-mail-urile) putând fi interceptate pe drumul lor către personalul nostru. Vă rugăm să selectați cu grijă informațiile pe care le trimiteți către persoanele terțe! 

 

 

 

NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
Ultimele noutati
Cum se realizeaza și ce beneficii ne generează
Date firma
SERVI THERM SAT SRL

Bulevardul Cetatii,Nr. 25 B
Timisoara, Timis
TEL
+40.730.411.277
Email:
info@servitherm.ro
vanzari@servitherm.ro
Copyright © 2023 Servi Therm Sat, Timisoara. Toate drepturile rezervate