Română English
 
 
SUPORT CLIENTI
TEL: +40.730.411.277
        +40.786.950.250
Produsele noastre
Produsele noastre
NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL

Tehnologie avansată cu diamante și service. Instrumente de diamant pentru industria de constructii, prelucrarea pietrei.

Home » Distribuitor » Tehnologie avansată cu diamante și service. Instrumente de diamant pentru industria de constructii, prelucrarea pietrei.
 

Produs importat si distribuit de Servi Therm Sat SRL.

Producatorul european de instrumente pentru diamante, impreuna cu compania germana de diamante "Diamantwerk", isi extinde parteneriatul si investitiile.

 

Conform noii strategii de promovare in Europa de Est, "Diamantwerk" a lansat în Ucraina o serie de unelte cu diamant in serie sub marca "ADTnS" care corespund celor mai inalte standarde mondiale de calitate.

 

In martie 2010, a fost anuntat despre inceputul productiei de unelte de diamante profesionale si a fost introdus un plan de afaceri privind organizarea de servicii si suport tehnic in timpul realizarii unor proiecte speciale in Ucraina - cum ar fi aeroporturile, drumurile si betoanele constructia unei cladiri.

 

Produsele din noua fabrica "Diamantwerk Ukraine" au fost testate in diferite cladiri europene inainte de a intra in programul de vanzari.

 

Segmentele de diamant si sculele de diamant sunt produse pe echipamentele programate pana la data actuala.

 

"ADTnS" ofera un serviciu universal si garantează un suport profesional pe termen lung al unui client. Nivelul ridicat de tehnologie mentine clientilor nostri avantajele competitive.

 

"ADTnS" este o tehnologie si servicii avansate de diamante.

NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
Ultimele noutati
Cum se realizeaza și ce beneficii ne generează
Date firma
SERVI THERM SAT SRL

Bulevardul Cetatii,Nr. 25 B
Timisoara, Timis
TEL
+40.730.411.277
Email:
info@servitherm.ro
vanzari@servitherm.ro
Copyright © 2023 Servi Therm Sat, Timisoara. Toate drepturile rezervate