Română English
 
 
SUPORT CLIENTI
TEL: +40.730.411.277
        +40.786.950.250
Produsele noastre
Produsele noastre
NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL

Service Autorizat Viessmann

Home » Distribuitor » Service Autorizat Viessmann
 

Servi Therm - Service Autorizat Viessmann
 

Deoarece diversitatea primeaza, un alt parteneriat important pe care il avem la Servi Therm este cel cu Viessmann Romania. Acestia sunt unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire, industriale si refrigerare. Compania provenind din Germania, are o cifra de afaceri de aproximativ 2,25 miliarde euro, avand peste 12.000 de angajati. Avand fabrici in 12 tari si avand peste 120 de sedii in 74 de tari, compania este intr-o continua dezvoltare! 

 

Echipa noastră este autorizată ISCIR si acreditata de Viessmann Romania pentru vanzarea si service-ul echipamentelor. Servi Therm asigura P.I.F. pentru toate echipamentele Viessmann, dispunand totodata de o mare varietate de piese de schimb, toate fiind originale. 

 

Mai mult, echipa Servi Therm, formata din profesionisti este instruita constant de catre Viessmann. Pregatirea tehnica a specialistilor nostri in intretinerea si sustinerea sistemelor de incalzire asigura o durata mai lunga de viata a echipamentelor. Intretinerea regulata de service, creste eficienta pe termen mediul si lung, reducand costurile de energie, reparatii costisitoare sau chiar o inlocuire totala a echipamentelor. Ne dorim sa oferim servicii pe termen lung clientilor nostri! 
 

 

NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
Ultimele noutati
Cum se realizeaza și ce beneficii ne generează
Date firma
SERVI THERM SAT SRL

Bulevardul Cetatii,Nr. 25 B
Timisoara, Timis
TEL
+40.730.411.277
Email:
info@servitherm.ro
vanzari@servitherm.ro
Copyright © 2023 Servi Therm Sat, Timisoara. Toate drepturile rezervate