Română English
 
 
SUPORT CLIENTI
TEL: +40.730.411.277
        +40.786.950.250
Produsele noastre
Produsele noastre
NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL

Carotări, tăiere materiale și șlițuire

Home » Servicii » Carotări, tăiere materiale și șlițuire
 

 

Deoarece fiecare carotare este diferită sau poate interveni tăierea diverselor elemente, acestea necesită utilizarea echipamentelor specifice care să permită executarea cu ușurință a lucrărilor asigurând un rezultat impecabil. Folosind echipamentele care nu sunt profesionale, acestea pot crea diverse  neplăceri de-a lungul timpului sau chiar în timpul execuției lucrărilor.

 

Neplăcerile constau, în mod regulat, în crearea fisurilor în obiectul care se carotează/taie, praf, zgomot s.a. De aceea, la Servi Therm îți punem la dispoziție cele mai bune și profesionale mașinării. Astfel, destinate carotării/tăierii, dispunem de următoarele echipamente:  

 

 

Hilti DD350 - carotări pentru conducte de apă, tuburi, țevi, ventilație

La Servi Therm dispunem de mașina pentru carotat Hilti DD 350 care ne permite să executăm carotări cu diametrul de până la 500 mm. Fără praf, zgomot sau vibrații, aceasta execută găuri perfect circulare în diverse materiale. Cu puterea de alimentare 3600 W , are un motor electric ce permite un control electronic al vitezei pentru  o putere de ieșire optimă pe toată gama de diametre. Este utilizată la: realizarea de găuri de trecere și perforări, deschideri pentru conductele de apă, găuri de colț pentru debitare, înfundate, „țesute”, pentru cabluri s.a.

 

 

Hilti DS TS 10 - tăiere deschidere uși, ferestre, pereți
Ferăstrăul electric pentru pereți, realizează o tăiere diamantată până la 35 cm, are o putere de 300 W, este foarte compact, ușor de utilizat și transportat, se poate monta foarte repede datorită pieselor electronice compacte. Se utilizează pentru: tăierea și extinderea deschiderilor pentru uși, ferestre și pereți, demolarea controlată în cazul lucrărilor de renovare, corecția fațadelor, a pereților despărțitori etc. și pentru tăierea razantă în toate pozițiile. Este recomandată pentru executarea cu ușurință a tăierilor diamantate.

 

 

DSH 900 - tăiere asfalt, beton, fier, piatră, pavele și borduri

Cu tăiere diamantată până la 12, 5 cm, Hilti DSH prezintă numeroase avantaje. Are o capacitate cilindrică de 68,7 cm³ , putere 3, 5 kW, greutatea 11, 5 kg. Sistemul semi-automat pentru tensionarea curelei, este compact cu sistemul de reducere a vibrațiilor, prezintă posibilitatea de a monta diferite discuri, iar totodată, pornirea poate fi controlată din sistemul electronic. Se utilizează pentru: tăierea betonului, fierului, pietrei naturale sau artificiale, țevi, conducte din oțel/beton, pentru tăierea de asfalt și rosturi de dilatație în beton, precum și pentru ajustarea pavele și borduri.

 

 

DC - SE 20 - instalare cabluri, conducte sau țevi
Ne adaptăm cerințelor pieței, iar echipa noastră de profesioniști are grijă mereu să execute cele mai calitative lucrări. Printre numeroasele echipamente de care dispunem se regăsește o altă mașină inedită de șlițuit, canelat Hilti DC - SE 20 este perfectă pentru realizarea de șlițuri până la 40 de mm adâncime. Diametrul discului este de 125 mm, are o greutate de 6,9 kg, o productivitate sporită și o performanță de șlițuire excepțională. Are o lățime a canalului de până la 46 mm, ea fiind robustă și durabilă. Se utilizează în principal pentru instalarea de cabluri, conducte și țevi în beton, cărămidă sau BCA, piatră dură și altele.

 

 

Atunci când se dorește realizarea unor parametrii circulari cu dimensiunea exactă, sunt utilizate perforările/carotări în beton armat. Noi, la Servi Therm, vă punem la dispoziție acest serviciu întru-cât executăm cu profesionalism servicii de carotare în beton, cărămidă și BCA pentru:
 

 • aerisire;
 • coșuri de fum;
 • hotă bucătărie;
 • aer condiționat;
 • instalații de apă;
 • instalații electrice;
 • conducte de gaz;
 • decupaje uși și ferestre;
 • recoltare probe de beton și asfalt;
 • kit evacuare gaze centrale termice.


Putem identifica ca principale avantaje ale găurilor în beton armat, lipsa prafului și a zgomotului, vibrațiilor, fisuri/desprinderi, iar găurile vor fi curate. În cazul perforărilor în cărămidă sau BCA, pentru execuția perfectă a găurii, se va efectua doar o carotă uscată și  conectată la aspirator. Menționăm că în cazul unei găuri ce necesită folosirea prelungitorelor de adâncime, tariful va crește cu 20% din prețul inițial.


Decuparea sau tăierea zidului, în funcție de structură și de accesibilitate se poate face prin două metode: prin carotare în sistem gaură lângă gaură cu ajutorul carotelor diamantate în mediul umed, cu zgomot redus, colector de praf, mizerie și aspirator, sau se poate realiza cu debitor pentru beton, dotat cu disc diamantat. Putem oferi următoarele tipuri de carotare:

 

 • Decupare uși;
 • Decupare ferestre;
 • Tăiere dale, borduri;
 • Tăiere beton fundații clădiri;
 • Tăiere beton pentru coloane de gaze;
 • Tăiere beton fundații poduri și podețe;
 • Tăiere în beton armat cu disc diamantat;
 • Tăiere beton pentru deschideri scări sau lift;
 • Tăiere beton pentru instalații de aer condiționat;
 • Tăiere beton pentru reducerea înălțimii  zidurilor;
 • Tăieri pentru montaj seifuri antifoc și antiefracție;
 • Tăiere beton pentru instalații sanitare și electrice;

 

Menționăm că este foarte important  ca decuparea peretelui, după caz, se poate face numai cu autorizație din partea primăriei. Astfel, în acest caz, întregul proces de obținere a autorizațiilor necesare intră în obligația beneficiarului. 

 

NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
Ultimele noutati
Cum se realizeaza și ce beneficii ne generează
Portofoliu
carotare timisoara, video carotare, gaura hota, gaura centrala termica, carotare in beton
gaura beton armat, carota beton armat, demolari beton armat, masina de taiat beton armat, carota bca, carotari caramida
Date firma
SERVI THERM SAT SRL

Bulevardul Cetatii,Nr. 25 B
Timisoara, Timis
TEL
+40.730.411.277
Email:
info@servitherm.ro
vanzari@servitherm.ro
Copyright © 2019 Servi Therm Sat, Timisoara. Toate drepturile rezervate